AKSARAY BELEDİYESİ HALK EKMEK BÜFELERİNİN SAYISINI ARTIRIYOR

HABER 22.06.2020 12:33:00
AKSARAY BELEDİYESİ HALK EKMEK BÜFELERİNİN SAYISINI ARTIRIYOR

Aksaray Belediyesi, vatandaşların ekmek ihtiyacını karşıladığı Halk Ekmek büfelerinin sayısını artırıyor. 

 

Vatandaşlara ekonomik, kaliteli ve hijyenik koşullarda hizmet veren Halk Ekmek büfeleri 48 mahallede yer alıyor. Halk Ekmek büfeleri vatandaşların kolayca ulaşabilmeleri açısından mahallelerin işlek noktalarında bulunuyor.

 

Sabahın erken saatlerinde hizmet vermeye başlayan büfeler, Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından kalite ve hijyen konusunda sık sık denetleniyor.

 

Aksaray Belediyesi vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı Halk Ekmek büfelerinin sayısını artırmak için çalışma başlattı. 48 mahallede 56 noktada hizmet verilen Halk Ekmek büfelerinin sayısının artırılması yönünde vatandaşlardan gelen taleplere sesiz kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, mahallelere yeni Halk Ekmek büfeleri verilmesi için ekiplerine talimat verdi.

 

 Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Mahallesine yeni halk ekmek büfeleri kazandırılacağının bilgisini paylaştı. 


 

AKSARAY’DA GELECEK KİTAP KONAKLARINDA ŞEKİLLENİYOR

AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MATEMATİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

Prof. Dr. Himmet Karadal: “Türkiye, Havacılık Eğitiminde Küresel Merkez Olabilir

Saraçoğlu: Tuz Gölü doğal sağlık turizminde öncü olmalı

Rektör Arıbaş, TİKA Moldova-Aziz Sancar Tanı ve Tedavi Hastanesi’ni ziyaret etti

MEDAŞ BİNASINDA KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİ BAŞLADI, İLK KAZMA VURULDU

  • BIST 100

    9432,55%-0,61
  • DOLAR

    38,40% 0,20
  • EURO

    43,69% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4094,52% -0,84
  • Ç. ALTIN

    6581,38% -0,97

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.