Aksaray’da Kaçak Silah Ticareti Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da kaçak silah ticaretine darbe! Jandarmanın düzenlediği operasyonda 6 tabanca ve 76 fişek ele geçirilirken, 1 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ 30.01.2025 16:06:00
Aksaray’da Kaçak Silah Ticareti Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçak silah ticaretini önlemeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonla bir şahıs yakalandı.

Edinilen istihbari bilgilere göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde Ş.U. isimli şahsın kaçak silah ticareti yaptığını tespit etti. Şahsın ikametine düzenlenen operasyonda 6 adet tabanca ve 76 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ş.U., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.
 

Aksaray’da Görmezden Gelinen Mağduriyet

ŞEHİR GENELİNDE BİSİKLET PARKLARININ MONTAJINA BAŞLAND

AKSARAY AKADEMİ VE BİLGİHANE’DE ÖĞRENCİLER SINAVLARA HAZIR HAZIR!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ GELİŞİM KURSLARI

ÇİFTÇİLERİMİZİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

AKSARAY’DA ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin KARATAŞ'ın, İlimizde Yaşanan Zirai Don Olayı Açıklaması

  • BIST 100

    9278,39%-1,23
  • DOLAR

    38,12% 0,11
  • EURO

    43,52% 1,24
  • GRAM ALTIN

    4039,43% 2,14
  • Ç. ALTIN

    6534,83% 2,65

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.