Tarih: 04.08.2020 22:11

Aksaray'da Evi Kurşunladılar

Facebook Twitter Linked-in

Yalnız yaşayan 50 yaşındaki S.Y. isimli kadını gündüz saatlerinde darp etmeye kalktılar. Gece evini kurşunladılar.

Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında yalnız yaşayan 50 yaşındaki S.Y. isimli kadın gündüz saatlerinde 5 kişinin saldırısına uğradığını iddia ederek Polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Polis merkezindeki ifadesinin ardından evine giden ve Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında Gece saat 03.00 sularında Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katındaki ikameti kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfek ile tarandı. Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında ikametinin duvarlarına isabet eden saçmalar polis tarafından toplandı.

Polis dün ece saat 03.00 sularında Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokaktaki apartmanın 2 . Katına pompalı tüfek ile tara yan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken. 50 yaşındaki S.Y. isimli kadının ifadesinde isimleri verdiği kişilerin ifadelerini almak için çalışmalarını sürdürüyor.

“ 50 yaşındaki S.Y. isimli kadın gündüz 5 kişi ile tartışma yaşadım ardından darp etmeye kalktılar. Gecesi de evim kurşunlandı.  Yetkililer evimi kurşunlayan kişileri bir an önce yakalasın.” Diye konuştu.

. Polis ikametin kurşunlanması olaya karışanları yakalama çalışmalarına başlarken evin kurşunlanması olayı ile ilgili soruşturma başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —