Aksaray'da Evi Kurşunladılar

ASAYİŞ 4.08.2020 22:11:00
Aksaray

Yalnız yaşayan 50 yaşındaki S.Y. isimli kadını gündüz saatlerinde darp etmeye kalktılar. Gece evini kurşunladılar.

Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında yalnız yaşayan 50 yaşındaki S.Y. isimli kadın gündüz saatlerinde 5 kişinin saldırısına uğradığını iddia ederek Polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Polis merkezindeki ifadesinin ardından evine giden ve Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında Gece saat 03.00 sularında Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katındaki ikameti kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfek ile tarandı. Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokakta bir apartmanın 2 . Katında ikametinin duvarlarına isabet eden saçmalar polis tarafından toplandı.

Polis dün ece saat 03.00 sularında Aksaray merkez Dere Mahallesi Uluırmak sokaktaki apartmanın 2 . Katına pompalı tüfek ile tara yan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken. 50 yaşındaki S.Y. isimli kadının ifadesinde isimleri verdiği kişilerin ifadelerini almak için çalışmalarını sürdürüyor.

“ 50 yaşındaki S.Y. isimli kadın gündüz 5 kişi ile tartışma yaşadım ardından darp etmeye kalktılar. Gecesi de evim kurşunlandı.  Yetkililer evimi kurşunlayan kişileri bir an önce yakalasın.” Diye konuştu.

. Polis ikametin kurşunlanması olaya karışanları yakalama çalışmalarına başlarken evin kurşunlanması olayı ile ilgili soruşturma başlattı.


Anahtar Kelimeler: Aksaray' Kurşunladılar

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.