Zafer Partisi'nden teşkilata 'provokasyon' genelgesi

Zafer Partisi'nden teşkilata 'provokasyon' genelgesi

SİYASET 16.10.2023 17:56:38
Zafer Partisi

14-28 Mayıs 2023 seçimleri ile muhalefet yapan tek parti konumuna gelen Zafer Partisi, provokasyonlara karşı dikkati olunması yönünde İl Başkanlıklarına genelge gönderdi.

ANKARA (İGFA) - TBMM’de yer alan muhalefet partilerinin kendi iç sorunları ile uğraşması ve partinin “devlet ciddiyeti ve sorumluluğu” istikametindeki etkili muhalefetinin Zafer Partisi'ne duyulan güven ve ilgiyi arttırdığına dikkati çekilen açıklamada, Zafer Partisi ile fikir olarak başa çıkamayanların, partimize yönelik haksız ve mesnetsiz siyasi saldırılarına neden olduğuna dikkati çekti. Etkili muhalefet dolayısıyla, saldırı veya komplolara karşı tedbir alınması gerektiğine dikkati çekilerek, "Alınacak tedbirler, “kişisel” ve “kurumsal tedbirleri” içermektedir. Bu kapsamda, aşağıdaki hususlarda azami dikkatli olunacaktır. Tüm partililerimiz, provokasyon ve komplolara karşı dikkatli ve uyanık olacak ve toplumsal olaylarda sakin ve sağduyulu bir tavır sergileyecektir. Gereken hallerde, asayiş ve güvenliği tehdit eden durumlar, kolluk kuvvetlerine rapor edilecektir" denildi.

 

İl Başkanlıklarına gönderilen genelgede parti bina ve tesislerimizde fiziki ve bilgi güvenlik tedbirlerine titizlikle riayet edileceğini ve bu amaçla ofis çalışmalarında bilgi güvenliği konusunda, bilinmesi gereken prensibine göre çalışılacak ve evrak güvenliği tedbiri alınacağının altı çizildi.

Çalışma odalarını fiziki güvenliği sağlanacak, zaman zaman “evrak güvenliği” ve “yabancı madde/malzeme” kontrolleri yapılması, çalışma odalarında masa üstünde, çekmecelerde, raflarda ve açık alanlarda evrak bulundurulmaması, parti evrakının kilitli dolaplarda muhafaza edilmesi, İl/ilçe binalarımıza, provokasyona neden olabilecek şüpheli kişilerin (uyuşturucu madde bağımlısı gibi) girmesini önlemek için tedbirler alınması ve hiç kimsenin, taşınması ve bulundurulması kanunen yasak olan kesici ve delici aletler ile her çeşit ateşli silah (ruhsatlı bile olsa) ile teşkilat binalarına girmesine asla izin verilmemesi istendi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.