Yüz yüze eğitim kademeli olarak başladı

Yüz yüze eğitim kademeli olarak başladı

HABER 15.02.2021 15:44:00
Yüz yüze eğitim kademeli olarak başladı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu “Bizim bir dakika bile kaybedecek zamanımız yok. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güveniyoruz”

Milli Eğitim Bakanlığınca 15 Şubatta kademeli olarak yüz yüze eğitime başlanacağının duyurulması ile birlikte bugün köy okullarında okul zilleri öğrenciler için çaldı. 
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile merkeze bağlı Karaören Köyü İlkokulunda düzenlenen bayrak törenine katıldı. Karaören Köyü İlkokulu öğrencileri ile birlikte İstiklal Marşını söyleyen Vali Aydoğdu okul zilini çalarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu. 
Karaören Köyü İlkokulu ve ortaokulu öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, pandemi nedeniyle okulların kapalı kaldığını 15 Şubat itibariyle kademeli olarak okulların eğitime başladığını belirtti. Öğrencilere hitap eden Vali Aydoğdu: “Değerli çocuklarımız biz size güveniyoruz. Siz bizim geleceğimiz, istikbalimizsiniz, kalbimiz ve ruhumuzsunuz ”dedi.
 Ülke olarak çok farklı bir coğrafyada yaşadıklarını vurgulayan Vali Aydoğdu: “Tarihimizi devletimizi, milletimizi çok iyi öğrenmemiz gerekiyor. Bunu gelecek nesillere birlikte taşımamız gerekiyor. İki gün önce bizim gözbebeğimiz olan askerlerimiz, vatandaşlarımız, masumlarımız, canımız ciğerimiz olan insanlarımız terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edildi. Biz;  bize ve bu millete yapılanları hiç bir zaman unutmamalıyız. Bizim bunlara vereceğimiz en büyük cevap; tarihimizi, milletimiz, geleneğimizi, göreneklerimizi kalbimize gönlümüze beynimize nakş etmek. Bizim bir dakika bile kaybedecek zamanımız yok. Sizlere ve öğretmenlerimize güveniyoruz. 15 Şubat itibariyle başlayan eğitim ve öğretim döneminin hepinize hayırlar getirmesini diliyorum. Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum. Başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize saygılarımı sevgilerimi iletiyorum ”diye konuştu. 
Okul zilini çalarak öğrencileri sınıflarına davet eden Vali Hamza Aydoğdu; okullarını özlediklerini belirten öğrencilere başarı dileklerini iletti. 
Vali Aydoğdu daha sonra merkeze bağlı Yuva Karapınarlar İlkokulunu ziyaret etti. Öğretmenler ve öğrencilerle görüşen Vali Aydoğdu yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni etti. 

 

Anahtar Kelimeler: eğitim kademeli olarak başladı

Aksaray’da 17 Yıl 7 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU ORTAKÖY ÇEVRE YOLUNU HİZMETE AÇTI

BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ

AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK

Otomobil şarampole uçtu 2 kişi yaralandı

Aksaray’daki Olayla İlgili Bir Şüpheli Tutuklandı

  • BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.