YURT DIŞINDA YAŞAYAN AKSARAYLILARA FESTİVAL

YURT DIŞINDA YAŞAYAN AKSARAYLILARA FESTİVAL

Aksaray Belediyesi kültürel faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek yurt dışında yaşayan Aksaraylı hemşerilerimize yönelik Aksaray 1. Gurbetçi Festivali gerçekleştirecek.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Belediye olarak gurbetçi hemşerilerimize yönelik düzenleyeceğimiz festivalde çocuk etkinlikleri, açık hava sineması, müzik dinletisi ve çeşitli ikramların bulunacağı festival gerçekleştireceğiz? diye konuştu.

Başkan Yazgı, yurt dışında yaşayan hemşerilerimizle bir araya gelerek 16 Ağustos 2018 tarihinde saat 19:30?da Kılıçarslan Parkı Kır Düğün Alanında Aksaray 1. Gurbetçi Festivalini gerçekleştirileceğini söyleyerek ?Tüm gurbetçi hemşerilerimizi Perşembe günü bekliyorum? dedi.



  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.