YUNUS EMRE-CUMHURİYET MAHALLESİ SEMT PAZARI VE SOSYAL TESİSİ AÇILIŞA HAZIR

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN BİR PROJESİ DAHA HAYATA GEÇTİ

HABER 19.03.2021 19:10:00
YUNUS EMRE-CUMHURİYET MAHALLESİ SEMT PAZARI VE SOSYAL TESİSİ AÇILIŞA HAZIR

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaat ettiği bir proje daha hayata geçti. TOKİ Bölgesinde ikamet eden vatandaşların Pazar ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve çok amaçlı olarak kullanabileceği Yunus Emre- Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı ve sosyal tesisinde tüm çalışmalar tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile geçtiğimiz yılda inşaat çalışmalarına başlanılan Yunus Emre- Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı ve sosyal tesisi yaklaşık bir yıl içinde inşaat çalışmaları ve iç donanımları tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

Aksaray’da halkın ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurarak çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Semt Pazarı ve sosyal tesisi Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerinin birleşme noktasında hayata geçirdi.

Vatandaşların iklim koşullarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilmeleri adına Pazar alanı modern bir şekilde üzeri ve yanları kapalı olarak inşa edildi.

Yunus Emre- Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı ve sosyal tesisinden vatandaşların çok fonksiyonlu şekilde yararlanabileceğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “TOKİ Bölgesinde hayata geçirdiğimiz Kapalı Semt Pazarı ve sosyal tesisimiz pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerimizde yaşayan mahalle sakinlerimiz iklim şartlarından etkilenmeden pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı zaman pazarın kurulmadığı diğer günlerde de bu alanda vatandaşlar düğün nişan gibi toplu organizasyonlarını yapabilecek. Ayrıca o

bölgedeki vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için projemiz içerisinde 2 adet basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor.

Semt pazarı projemizin içerisine yaptığımız 3 adet vezneden vatandaşlarımız su faturalarını ödeyebilecek. Çok amaçlı olarak kullanılacak proje içerisinde Zabıta Noktası, Pazarcılar Odası, Bay Bayan WC Mescid gibi sosyal donatıları da vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.” Dedi.

 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.