YSK oy pusulaları için ihale açtı

YSK oy pusulaları için ihale açtı

GÜNDEM 24.03.2023 10:22:08
YSK oy pusulaları için ihale açtı

YSK, 14 Mayıs'ta birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde kullanılacak Birleşik Oy Pusulaları ile görme engellilerin oy kullanabilmesi için oy kullanma şablonu basımına yönelik açtığı ihalenin şartnamesine ilişkin detayları Resmi Gazete'de yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan YSK kararına ilişkin detaylarda Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için ayrı ayrı 81 miyon 436 bin 770 adet ve Cumhurbaşkanı seçimi oylamasının ikinci tura kalması halinde kullanılacak 81 milyon 436 bin 770 adet oy pusulası basımı için ihale açtı.

İhaleye ilişkin şartnamede ayrıca, seçimin ikinci oylamaya kalması ve oylamanın referandum şeklinde yapılması halinde bu referandumda kullanılacak 5 milyon 360 bin adet oy pusulasının basımını da kapsıyor.

Toplam 249 milyon 670 bin 310 adet oy pusulasının basımını öngören ihale kapsamında ayrıca, cumhurbaşkanı birinci ve ikinci tur seçimleri, milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasının referandum şeklinde yapılması halinde referandumda kullanılmak üzere toplam 814 bin 120 adet görme engelli oy kullanma şablonu basımı da yaptırılacak.

Sadece Ankara sınırları dahilinde bulunan isteklilerin katılabileceği ihaleye 30 Mart'a kadar teklif verilebilecek.

Söz konusu ilanın şartnamesindeki detaylara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: ysk oy pusulaları için ihale açtı

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.