Yontar, deprem bölgesinin sorunlarını TBMM'ye taşıdı

Yontar, deprem bölgesinin sorunlarını TBMM'ye taşıdı

SİYASET 13.02.2024 09:51:30
Yontar, deprem bölgesinin sorunlarını TBMM

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 6 Şubat depreminin yıldönümünde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile deprem bölgesine giden heyette yer almıştı.

ERDOĞAN DEMİR / ANKARA (İGFA) -CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, deprem bölgesi ziyaretinin ardından bölgede yaşananları TBMM'ye taşıdı. Yontar şunları söyledi: 

Depremin birinci yıl dönümünde Kahramanmaraş’taydım; her yer yıkım, her yer acı, her yer anı. Orman yangınlarında “Öyle güzel evler yapacağız ki evi eski olanlar ‘Keşke benim de evim yansaydı.’ diyecekler.” diyen AK Partili Belediye Başkanı vardı. Dün de “Evlerini teslim alanların ölüsü yoksa ‘Yıkıldığı iyi olmuş, mis gibi villa verdiniz.’ diyorlar.” diyen bir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız oldu. Arlanmadan bunların söylenmesine pes diyorum. Cumhurbaşkanı çıkıyor “Oy vermezseniz hizmet alamazsınız." diyor. Hâlbuki depremzede “Çocuğum, eşim, annem kayıp.” diyor, Aile Bakanı “Kayıp vatandaş yok.” diyor. Deprem bölgelerine kurtarma ekibinin üç gün neden gelmediğini, Askerin neden kışladan çıkarılmadığını, İnsanların neden enkaz altında bırakıldığını net bir şekilde herkes anlıyor.

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VİYANA’DA AVRUPA’NIN EN BÜYÜK İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından İftar Programı ve İstişare Toplantısı

Arıbaş: Bayramlar Birlik ve Beraberliğin Simgesidir

ASÜ’lü akademisyenlerden bağımlılıkla mücadeleye destek

Aksaray’da Bağ Evine Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

KABRİSTANLIKLAR RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,89% -0,09
  • EURO

    40,88% -0,13
  • GRAM ALTIN

    3795,64% -0,40
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.