YÖK, NANOTEKNOLOJİ DOKTORA PROGRAMININ AÇILMASINI ONAYLADI

YÖK, NANOTEKNOLOJİ DOKTORA PROGRAMININ AÇILMASINI ONAYLADI

18.08.2020 12:15:00
YÖK, NANOTEKNOLOJİ DOKTORA PROGRAMININ AÇILMASINI ONAYLADI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Nanoteknoloji Doktora Programının açılmasına ilişkin tekliflerinin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildiğini söyledi. 

 

Yeni programla birlikte Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki doktora program sayısının da 13’e yükseldiğini ifade eden Rektör Şahin, “Bir süre önce gereken hazırlık çalışmalarımızı tamamlayıp YÖK’e Nanoteknoloji Doktora Programı için başvurumuzu yapmıştık. Yükseköğretim Yürütme Kurulu gerçekleştirdiği toplantıda teklifimizi görüştü ve onayladı. Farklı bilimsel disiplinlerin çalıştığı bir alan olan Nanoteknoloji geniş bir uygulama sahasına sahip. Bu alandaki her gelişme hem akademik hem de toplumsal bakımdan önem teşkil ediyor” dedi. Şahin, lisansüstü eğitimleri gerek nicel gerekse nitel bakımdan geliştirmeye dair çalışmaların süreceğini belirterek, yeni programın hayırlı olması temennisinde bulundu ve sürece katkı sunan herkese teşekkür etti. 

 

ASÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde 13 doktora, 19 tezli yüksek lisans ve 15 tezsiz yüksek lisans programı bulunuyor. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.