YİNE KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK

AK Parti’ye her dönem olduğu gibi yine yoğun bir teveccüh olduğunu söyleyen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “31 Mart seçimlerinde inşallah zafer milletimizin olacak” dedi.

HABER 20.02.2024 10:28:00
YİNE KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK

  
Hafta sonu AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensupları ile birlikte Yenikent’te Ali Altınsoy’un, Yeşilova’da Şeref Gürlek’in seçin ofisini ziyaret etti. Ardından Ihlara’da Ali Köksal’ın,  Demirci’de İsmail Kav’ın ve Sultanhanı ilçesinde ise Fahri Solak’ın seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren AK heyet, coşkulu bir törenle karşılandı.
Yoğun ilgiden dolayı “AK Parti sevgisi de sevdası da bu kentte de bu ülkede de bitmez” diyen İl Başkanı Aktürk, “Her beldemizde, her ilçemizdeki açılışlarımız adeta miting havasında geçiyor. Bazı adaylar bu kadar kalabalıkla miting bile yapamazken biz büyük bir coşkulu kalabalıkla seçim bürolarımızı açıyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
AK kadrolar olarak kendilerine gösterilen teveccühün karşılığı olarak gece gündüz çalışarak hizmet edeceklerinin altını çizen Aktürk, “Her ilçemizde, her mahallemizde, her sokağımızda tek bir ses var, “Gerçek Belediyecilik için hazırız kararlıyız”. Aksaray olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde ‘Cumhurbaşkanım biz geldik, en yüksek oy oranıyla geldik’ demeye hazırız. Gayret bizden zafer Allah’tan” dedi.
Tüm açılış törenlerinin yoğun ilgiden dolayı miting havasında geçmesi, Aksaray halkının tercihini yine AK kadrolardan yana kullanacağının mesajı olarak nitelendirildi.


Anahtar Kelimeler: KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.