Yılın en yüksek narkoterör operasyonu... Terör örgütüne narkoterör darbesi!

Yılın en yüksek narkoterör operasyonu... Terör örgütüne narkoterör darbesi!

GÜNDEM 13.08.2023 14:22:21
Yılın en yüksek narkoterör operasyonu... Terör örgütüne narkoterör darbesi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında jandarma tarafından yılın en yüksek yakalaması olan narkoterör operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca bölücü terör örgütünün uyuşturucudan elde ettiği geliri engellemek amacıyla Genç ilçesi kırsalında “Şehit Jandarma Ütğm. Uğur Tunaboylu” adlı narkoterör operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyona ilişkin detayları İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, 2023 yılının en yüksek yakalaması olduğunu duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonda; 73 kilogram toz esrar, 315 kilogram kubar esrar ile 4 milyon 654 bin 192 kök kenevirin ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonu gerçekleştiren Jandarmamızı tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1690673469090836480

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10965,41%0,43
  • DOLAR

    42,51% 0,04
  • EURO

    49,57% -0,03
  • GRAM ALTIN

    5786,72% 0,60
  • Ç. ALTIN

    9321,75% 0,26

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.