Yetim çocuklara anlamlı destek

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile HASENE Vakfı arasında imzalanan protokolle ‘Yetim Destek’ projesi kapsamında 100 yetim çocuğa destek sağlanacak.

HABER 23.02.2024 16:07:00
Yetim çocuklara anlamlı destek



Proje ile ilgili hazırlanan protokol Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ile HASENE Vakfı Başkanı Halil Aydın tarafından imzalandı.
 Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu hazırlanan iş birliği protokolünün onayını imzalayarak projenin Aksaray’da başlatıldığını belirtti.
Protokol imza töreninde konuşan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; anlamlı bir projenin Aksaray’da uygulamaya geçeceğini söyledi. 
HASENE Vakfı tarafından düzenlenen ‘Yetim Destek’ projesi kapsamında Aksaray’da ikamet eden sosyal ve ekonomik açıdan ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve ailelerinin maddi ve manevi temel ihtiyaçlarının giderileceğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu; projenin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve HASENE Vakfı iş birliğinde yürütüleceğini belirtti. 
HASENE Vakfı Başkanı Halil Aydın, vakıf genel müdürü Menderes Naç, Aksaray Şube Başkanı Cem Elibol’u tebrik eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; projenin taşıdığı anlamın büyüklüğüne dikkat çekerek örneklerinin artması temennisinde bulundu. 
Vali Kumbuzoğlu; konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ile HASENE Vakfı Başkanı Halil Aydın tarafından imzalanan işbirliğinin onayını imzalayarak hayırlı olması dileğinde bulundu.
 


Anahtar Kelimeler: Yetim çocuklara anlamlı destek

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.