Yeşim Pekmez`Birbirimizi tanımalı, iyi dostluklar kurmalıyız

12.03.2018 22:07:27
Yeşim Pekmez`Birbirimizi tanımalı, iyi dostluklar kurmalıyız
Sevinç ve hüzünleri paylaşmalıyız
Vali Aykut Pekmez?in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Valilik Personeli kadın çalışanlar ve erkek çalışanların eşleri ile bir araya geldi.
Ağaçlı Melendiz Otel?de Yeşim Pekmez Hanımefendi ev sahipliğinde düzenlenen kaynaşma toplantısında kadın çalışan ve erkek çalışanların eşleri ile bir süre sohbet eden Pekmez; bu tür tanışma ve kaynaşmaların önemini belirtti. Çekirdek aileye dönüşen toplum yapısının insanları birbirinden uzaklaştırdığını kaydeden Yeşim Pekmez; aynı apartmanda oturan komşuların birbirini tanımadığını, aynı işyerinde çalışan kişilerin ortak acı ve sevinçleri paylaşamadığını bunun çok üzücü bir durum olduğunu söyledi.
Bu tür toplantılarda belkide ilk defa bir araya gelen kadınların birbirlerini tanıma imkanı bulduğunu, iyi dostluklar arkadaşlıkların bu vesile ile oluşturulduğunu kaydeden Yeşim Pekmez Hanımefendi; ?Birbirimizi tanımalı, dostluklar kurmalıyız. Sevinç ve hüzünleri birlikte paylaşmalıyız? diyerek davetine katılan bütün kadınlara teşekkür etti.
Valilik çalışanı kadınlar ve erkek çalışanların eşleri böyle bir toplantının ilk defa düzenlendiğini bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür ettiler.

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.