YEŞİL DOĞA DERNEĞİNDEN GENEL SEKRETERE ZİYARET

YEŞİL DOĞA DERNEĞİNDEN GENEL SEKRETERE ZİYARET

HABER 16.01.2021 17:53:00
YEŞİL DOĞA DERNEĞİNDEN GENEL SEKRETERE ZİYARET

Orta Anadolu illerinin kalkınmasına öncü olan Nevşehir, Kırşehir ve Niğde’de  şubeleri bulunan Aksaray’da genel merkezi bulunan Yeşil Doğa Derneği  yönetim kurulu Aksaray İl Özel idaresi Genel sekreteri Yüksel Çelik’i makamında ziyaret etti . 

Aksaray’ın kalkınmasında önemli bir yeri olan İl özel idaresinin oldukça etkili yatırımlar yaptığı belirtilen konuşmaların ardından yaklaşan iklim krizine dikkat çeken Başkan Abdulkadir Ay başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında ‘’ Aksaray’ın Etrafı Yemyeşil Dağlar’’ sloganıyla il özel idaresinin daha fazla katkısını beklediklerini dile getirdi. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’nun  talimatlarıyla özellikle okul bahçeleri lavanta koksun diyerek başlattıkları projeyi bizde köylerimizde uygulayacağız geçmişte il genel meclisimizin aldığı kararla yapılan 3 köyümüzde ki orman kurma çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek eskiden olduğu gibi ‘’YEŞİL AKSARAY’’ denilmesi için gayret edeceğiz. ‘’ dedi

Ziyaretin ardından Derneğin faaliyetlerini de içeren yol haritasını içeren   Şeref Üyesi dosyası sunularak içerisinde yer alan projelere destek istendi .


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.