Yerli ve Milli Parti'den emeklilere çığır açan teklif

Yerli ve Milli Parti'den emeklilere çığır açan teklif

SİYASET 14.02.2024 22:21:59
Yerli ve Milli Parti

Yerli ve Milli Parti Emeklilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, 16 milyon emeklinin tek derdinin geçim sıkıntısı olduğunu belirtti.

ANKARA (İGFA) - Yerli ve Milli Partİ'de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, emeklilere yönelik çığır açan teklifte bulundu.i

Atıcı, açıklamasında; “2008 yılında yürürlülükten kaldırılan ‘Emekli aylık bağlama oranı, asgari ücretin en az yüzde 110’u kadar olmalıdır’ ibaresinin yeni düzenlemeler ile yürürlüğe girmesi gerekmektedir. Bu düzenlemenin yapılması ile en düşük emekli aylığı 35 bin 704 TL olacaktır. Söz konusu mevzuatın çalışmalarının yapılması ve yürürlüğe girmesine kadar geçen süre içinde tüm emeklilerin kök maaşlarına seyyanen 12 bin TL’lik zam yapılması emeklilere nefes aldıracaktır” diye konuştu.

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

ASÜ’den kalite açılımı: Süreçler yenileniyor, hedefler büyüyor

Aksaray Ekecik Bulvarı’nda Zincirleme Kaza: Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Aksaray’da Panelvan Ağaca Çarptı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10870,57%0,43
  • DOLAR

    40,79% 0,09
  • EURO

    47,75% 0,44
  • GRAM ALTIN

    4383,34% 0,13
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.