YENİ SANAYİ SİTESİ’NE (ASTİM) OTOBÜS DURAKLARI YERLEŞTİRİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’’

HABER 5.05.2023 16:18:00
YENİ SANAYİ SİTESİ’NE (ASTİM) OTOBÜS DURAKLARI YERLEŞTİRİLİYOR

Aksaray Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’ne (ASTİM) kendi atölyelerinde ürettiği otobüs duraklarının montajını gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediyesi; vatandaşlara kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetler sunabilmek adına kamelya, bank ve otobüs duraklarını kendi atölyelerinde kendi imkanlarıyla üretmeye devam ediyor.

Üreten Belediyecilik anlayışı ile hareket eden belediye ekipleri parklarda, caddelerde, meydanlarda ve vatandaşların toplu kullanım alanlarında kullanılacak kamelya, bank ve durak gibi sürekli ihtiyaç duyulan ürünleri kısa zaman içerisinde belediyeye ait atölyelerde üretiyor.

Piyasadan almak yerine Aksaray Belediyesi atölyelerinde kalite standartlarına uygun üretilen kamelya, bank, otobüs durağı gibi ürünler şehrin ihtiyaç duyduğu alanlara konumlandırarak vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Yapımı tamamlanarak sanayi esnafının faaliyetlerine başladığı Yeni Sanayi Sitesi’nde oluşan ihtiyaçlar Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından yakından takip ediliyor. Esnafların talep ettikleri konuların anında çözüme kavuşturulduğu Yeni Sanayi Sitesine çok sayıda durağın montajı yapıldı.

Şehrin eksikliklerinin takipçisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada sanayi sitesi esnaflarının hiçbir talebini karşılıksız bırakmadıklarını söyledi. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında vatandaşların Aksaray Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği otobüs duraklarından oldukça memnun olduğunu ifade etti.  Başkan Dinçer otobüs bekleyen yolcuların, özellikle yağışlı havalarda yağıştan, aşırı sıcak havalarda da güneş ışığından daha az etkilenmiş olacaklarını dile getirdi.

 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14077,13%0,34
  • DOLAR

    43,02% 0,16
  • EURO

    50,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6049,88% 1,42
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.