YENİ SANAYİ SİTESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

HABER 7.05.2020 14:06:00
YENİ SANAYİ SİTESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Toki yetkililerinden ve Belediye yetkililerince toplamda 1620 dükkândan oluşan projenin inşaat çalışmalarının yüzde 65 oranında tamamlandığı bilgisi paylaşıldı.

Şehre ve bölgeye ekonomik yönde istikrar kazandıracak olan proje Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından titizlikle takip edilerek esnafların bir an önce yeni yerlerinde hizmet vermeleri için çalışmalar yapılıyor.

Sanayi esnaflarının nezih ve modern bir ortamda çalışma imkânı bulmaları için projenin en ince ayrıntısına kadar takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Sanayi Projesinde yüzde 65 oranında inşaat çalışmasının tamamlandığının altını çizdi. Çalışmaların Toki ile işbirliği içerisinde yürütüldüğünü belirterek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Aksaray'da otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

Kavşakta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Yaralandı

Aksaray’da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Alkollü sürücü orta refüje çıktı Ehliyeti 2044’e kadar yok

Aksaray’da aile içi kavga: 3’ü ağır 4 yaralı

AKSARAY ZABITASI’NDAN ÇEVRE DENETİMİ VE CEZA UYGULAMASI BAŞLIYOR

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılına Coşkulu Başlangıç

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,34% -0,03
  • EURO

    48,49% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4838,87% -0,13
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.