YENİ SANAYİ SİTESİNDE HAK SAHİPLERİNE ANAHTAR TESLİMİ YAPILIYOR

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | Aksaray Kent Haber | Aksaray Güncel Haber

HABER 26.11.2021 11:42:00
YENİ SANAYİ SİTESİNDE HAK SAHİPLERİNE ANAHTAR TESLİMİ YAPILIYOR

BAŞKAN DİNÇER, “YENİ SANAYİ SİTEMİZ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR PROJE”

“YENİ SANAYİ SİTEMİZ ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNE ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KATKI SUNACAK”

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde bin 620 dükkân hak sahiplerine teslim ediliyor. Bugüne kadar 850 hak sahibine anahtar teslimi yapılırken kalan diğer kısmın ise 15 Aralık tarihine kadar sürmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sanayi sitemizde anahtar teslimi tamamlandığında, yeni yılın ilk aylarında taşınma süreci başlayacak. Sanayi esnaflarımız, yeni işyerlerinde uygun koşullarda çalışıp daha iyi hizmet verecek” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde dükkânlar esnafa teslim ediliyor. Başkan Dinçer, 3 Milyon metrekarelik inşaat sahasına sahip Aksaray Sanayi Sitesi’nde taşınmanın yeni yılın ilk çeyreğinde başlamasının öngörüldüğünü söyledi. 

Yeni Sanayi’nin E-90’a Bağlantı Sağlayan Kavşak Çalışması Tamamlandı
Yeni Sanayi Sitesi’nde anahtar teslimi sürerken Sanayi Sitesi’ne ulaşımın sağlanacağı bağlantı yollarının yapımı devam ediyor. Aksaray Belediyesi, OSB Yolu üzerinden Yeni Sanayi’ye bağlanan yolda yol genişletme çalışması başlattı. 
Öte yandan Aksaray Belediyesi’nin girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Aksaray-Adana E-90 Karayolu güzergâhında kavşak çalışması başlatıldı. Kavşak çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlayarak Yeni Sanayi’ye ulaşım sağlanmış oldu. 
Sanayi Sitesi’nde güvenliği sağlamak amacıyla sanayi sitesi giriş çıkışlarına 4 adet güvenlik binası konumlandırıldı.

Sanayi Sitemiz İstihdama ve Bölgesel Gelişmeye Katkı Sağlayacak 
Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nin istihdam başta olmak üzere, bölgesel gelişmeye ve üretimde verimliliğin artmasına katkı sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Günümüz şartlarına uygun inşa edilen sanayi sitemiz şehrimizde uzun yıllar hizmet verecek. Bu projemiz geleceğe yapılan bir yatırım olduğu için şehrimizin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek. Şehrimizin önemli yatırımları arasında yer alan Sanayi Sitemizde, esnaflarımız daha sağlıklı ve temiz ortamlarda hizmet verecek. Aksaray’ımıza kazandırdığımız Sanayi Sitemiz aynı zamanda şehrimizin prestijine katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, Sanayi Sitesi hak sahiplerinin peşin ödeme avantajlarından faydalanabileceği hatırlatmasında bulundu. Başkan Dinçer, yüklenici firmanın ise taşınma işlemi gerçekleştikten sonra, 1 yıl süre ile Sanayi Sitesi’nde teknik elemanları ile hizmet vereceği bilgisine yer verdi. 

Başkan Dinçer son olarak; “Böylesine önemli bir projenin şehrimize kazandırılmasına katkı sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.