YENİ DÖNEM AKMEK KURSLARINA KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

AKMEK YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE KADINLARA KAPILARINI AÇIYOR

HABER 23.09.2023 14:50:00
YENİ DÖNEM AKMEK KURSLARINA KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

 

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ KURS DÖNEMİMİZDE TÜM KADINLARIMIZA MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (AKMEK) yeni dönem kurs kayıtları müzik kursları dışında sona erdi. El becerilerini geliştirmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği AKMEK kursları bu yılda hanımların yoğun ilgisine neden oldu.

AKMEK kurslarında Kadınları yeni bilgi ve becerilerle donatarak hem meslek sahibi olmalarına hem de sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak gayesiyle usta öğreticiler tarafından eğitimler verilmeye bu yılda devam edecek.

AKMEK 2023-2024 eğitim döneminde birçok farklı branşta nitelikli ve ücretsiz eğitimler ile kursiyerlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Herkesin kendine ve zamanına uygun kurs seçebileceği farklı alanlardaki kurslar kadınların sosyal hayatına da pozitif katkı sağlıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yeni kayıt dönemi öncesi şunları söyledi. “Gerek kadın Aktivite Merkezlerimizde gerekse AKMEK bünyesinde her yıl yüzlerce hanım kardeşlerimiz için açtığımız kurslara her yaştan ve kesimden kadınlarımızın yoğun ilgi gösteriyor. Hem kursiyerlerimiz zamanlarını iyi değerlendiriyor hem de el emeği göz nuru eserler ortaya çıkararak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Yeni Eğitim döneminin şimdiden kursiyerlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eğitim altyapısı ve becerileri her ne olursa olsun yaratıcı yeteneklerini uyandırmak isteyen herkes için kurs programları sunan AKMEK kurslarında her yıl yüzlerce kadına ücretsiz olarak farklı branşlarda hem el sanatları hem de akademik eğitimler veriliyor.

El becerilerini geliştirmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında 2023-2024 yılı kurs dönemi için başvurular müzik kursları haricinde tamamlandı.
Detaylı bilgi almak isteyenler (0382) 214 14 03 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.