YENİ DOĞAN BEBEKLERE İLK HİZMETİMİZ 'HOŞ GELDİN BEBEK' SETİ İLE BAŞLIYO

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YENİ DOĞAN BEBEKLERE İLK HİZMETİMİZ 'HOŞ GELDİN BEBEK' SETİ İLE BAŞLIYOR’’

HABER 31.03.2021 15:07:00
YENİ DOĞAN BEBEKLERE İLK HİZMETİMİZ

Aksaray Belediyesi’nin yeni doğan bebeklere ilk hizmeti ‘’Hoş Geldin Bebek’’ seti ile başlıyor. Aksaray Belediyesi, yeni doğum yapan annelere içinde biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak "Hoş geldin bebek" paketini hediye ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklerin anne ve babalarına destek oluyor. 'Hoş geldin bebek' adlı proje sayesinde Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni doğan bütün bebeklerin yakınlarına bebeklerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin olduğu setler hediye ediliyor.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in küçük hemşerilerimize bir hediyesi olan paketlerde; bebek bezinden biberona, bebek kreminden tulumuna kadar ihtiyaç duyulan her türlü malzeme yer alıyor. Hijyenik ve kaliteli ürünler şık paketler içinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

 

‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni anne baba olmuş hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum." ded


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,65% -0,42
  • GRAM ALTIN

    2393,98% -1,17
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.