YENİ BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ GELİŞİGÜZEL BİSİKLET PARKLANMASI İÇİN UYARDI

HABER 14.05.2024 13:05:00
YENİ BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

 

Aksaray Belediyesi, çevreci ulaşım araçlarının kullanımını artırmak ve şehirdeki bisiklet kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla önemli bir adım attı. Belediye, şehrin çeşitli noktalarına bisiklet parkları oluşturdu. Bu projeyle birlikte bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizde sürdürülebilir ve çevreci ulaşım çözümlerini desteklemek adına önemli bir projeye imza attık. Bisiklet parkları, bisiklet kullanıcılarının araçlarını güvenli bir şekilde park edebilmelerini sağlamak amacıyla stratejik noktalara yerleştirildi. Amacımız, bisiklet kullanımını teşvik ederek hem çevremizi korumak hem de trafikteki araç yoğunluğunu azaltmak” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, ayrıca bisiklet parklarının vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ve bu tür projelerin devamının geleceğini belirtti. Başkan Dinçer açıklamasının devamında; “Bisiklet, sağlıklı yaşamın ve temiz çevrenin anahtarıdır. Belediye olarak, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve çevreci bir ulaşım tercih etmelerini kolaylaştıracak projelere öncelik vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi'nin bu yenilikçi projesi, şehirdeki bisiklet kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, bisiklet parklarının sayısının artmasıyla birlikte bisiklet kullanımının daha da yaygınlaşacağını düşünüyor.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bisiklet yoğunluğunu göz önünde bulundurarak ilk etapta Ulu Cami bahçesine bisiklet park istasyonu kurdu. İlerleyen günlerde şehrin 9 farklı noktasına daha bisiklet parkı yapılacağı bildirildi. Ayrıca vatandaşların gelişigüzel yerlere bisiklet bırakmamaları istendi.


Anahtar Kelimeler: BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10679,98%-0,82
  • DOLAR

    32,94% 0,16
  • EURO

    35,29% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,83% -0,42
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,05

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.