YENİ BELEDİYE BİNASINDA SONA YAKLAŞILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YENİ DÖNEMDE VATANDAŞLARIMIZA KALİTELİ VE KONFORLU ORTAMLARDA HİZMET VERECEĞİZ’’

HABER 8.02.2024 16:27:00
YENİ BELEDİYE BİNASINDA SONA YAKLAŞILIYOR

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından şehrin merkezinde kalan ve kullanışlılığı kaybeden Belediye hizmet binasının taşınması amacıyla başlatılan yeni belediye hizmet binasının inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmanın amaçlanarak başlanılan proje, şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor. 4 Katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünüldü. Modern yapısı, otoparkı ve yeşil alanlarıyla beraber hizmet verecek olan yeni Belediye binasının Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerinden biri olması ön görülüyor.

Yeni belediye hizmet binasında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer vatandaşlara kaliteli ve konforlu ortamlarda en kısa zamanda hizmet verilebilmesi adına 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak çalışma yürütüldüğünü söyledi.  Başkan Dinçer açıklamalarının devamında yeni Belediye binasının yeni dönemde hizmete alınması ile vatandaşlara kaliteli ve konforlu ortamlarda hizmet vereceklerini duyurdu. Yeni belediye binası projesinin inşaat çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimize yakışacak uzun yıllar boyunca hizmet verebilecek nitelikte projelendirdiğimiz yeni belediye binamızın inşaatını büyük oranda tamamladık. Bilindiği üzere mevcut belediye binamız kullanım ömrünü tamamlamış durumda. Bu sebeple tüm birimlerimiz aynı çatı altında olmadan vatandaşlarımızın işlemleri uzayabiliyor.

Şehrin en yoğun caddesinde olması sebebi ile de trafik yoğunluğuna ve otopark sorunlarında da neden oluyordu. Bizde bu sorunların ilerleyen yıllarda artacağını göz önünde bulundurarak belediye binamızı taşıma kararı aldık. Göreve geldiğimizde planladığımız Belediye Binamızda hızlı bir inşaat çalışması sürdürdük.  Yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz inşaat çalışmalarımızda sona yaklaştık. Yeni dönemde hizmete alacağımız Belediye Binamızda vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu ortamlarda hizmet vereceğiz.’’ Dedi. 
 


Anahtar Kelimeler: BELEDİYE BİNASINDA YAKLAŞILIYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.