'Yemek ver' kampanyasına 3 günde 7 milyon lira destek

'Yemek ver' kampanyasına 3 günde 7 milyon lira destek

GÜNDEM 20.02.2023 08:42:15

ABB'nin deprem sonrası “Bir Yemek De Benden” sloganıyla başlattığı “Yemek Ver” kampanyasına 3 günde 7 milyon lira destek geldi.

ANKARA (İGFA) - Deprem sonrası Başkente gelen afetzedeler için Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Bir Yemek De Benden” sloganıyla başlattığı “Yemek Ver” kampanyasına Türkiye’nin her yerinden destek geliyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş 3 gün içerisinde kampanyaya gelen destekle ilgili sosyal medya hesaplarından, “#YemekVer kampanyamız 3. gününde yedi buçuk milyon liralık desteğe ulaştı. Umutları iyilikle yeşerten vatandaşlarımızı sofralara birlikte bereket olmaya davet ediyorum” notunu paylaştı.

 25 BİN DEPREMZEDEYE SICAK YEMEK VE KAHVALTI

   Bugüne kadar Başkent 153’ten yemek talep eden depremzede sayısı ise 25 bine yaklaşırken, kampanya kapsamında; kentlerine gelen depremzede vatandaşlara destek olmak isteyen Başkentliler, https://www.yemekver.org/ internet adresi üzerinden sipariş kahvaltı paketi 25 TL, yemek paketi 50 TL ve kahvaltı+yemek paketi 75 TL olmak üzere 3 farklı  seçenekten birini satın alabiliyor. Verilen siparişler ise BelPa Mutfak’ta günlük kahvaltı ve yemek paketleri AŞTİ’ye gelen ya da Başkent 153 üzerinden başvuruda bulunan afetzede vatandaşlara ulaştırılıyor.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.