YAZ KUR-AN KURSLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÇOCUKLARA BAŞKAN ABİLERİNDEN MACERA PARK JESTİ

YAZ KUR-AN KURSLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÇOCUKLARA BAŞKAN ABİLERİNDEN MACERA PARK JESTİ

HABER 1.08.2024 16:23:00
YAZ KUR-AN KURSLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÇOCUKLARA BAŞKAN ABİLERİNDEN MACERA PARK JESTİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi Bilgehane ve meslek edindirme merkezlerinde ve Aksaray İl Müftüğü bünyesinde açılan yaz Kur-an kurslarında eğitim alan öğrencilere Macera Parkta ücretsiz eğlenme fırsatı sundu.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete alınan Macera Park gençlerin ve çocukların uğrak noktası haline geldi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de bu adrenalin ve heyecan yaşatan mekanı yaz tatilini Kur-an Kurslarında ve değerler eğitimlerinde geçiren çocuklara macera parkta ücretsiz eğlenme jestinde bulundu. Aksaray Belediyesi ekipleri, Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Kur-an Kurslarından ve Aksaray Belediyesi eğitim merkezlerinden öğrencileri Macera parka ücretsiz servislerle ulaştırıyor.

Yaz dönemi boyunca Kur-an eğitimleri ve dini değerler eğitimi ile yorulan çocuklar Macera Parkta bulunan  Zipline’da, Survivor Parkurunda, Salto Trambolinde,12 metre uzunluğundaki Dev Salıncakta, 24 Oyunlu İp Parkurunda, File Zıplama Oyun alanında, Serbest Düşüş ve Kader Atlayışı Oyun alanı ve 15 Metre Etkinlik Kulesinde gönüllerince eğleniyor.  

Kur-an kurslarında çocuklara rehberlik eden Aksaray İl Müftülüğü hocaları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Kur-an ile hemhal olan çocuklar için yaptığı bu jesti takdir ile karşıladılar. Kur-an kursu öğrencileri için renkli bir gün olduğunu belirten eğitimciler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve Aksaray Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

 


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.