YAVUZ SULTAN SELİM VE HÜRRİYET MAHALLE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YAVUZ SULTAN SELİM VE HÜRRİYET MAHALLE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HABER 16.10.2021 17:34:00
YAVUZ SULTAN SELİM VE HÜRRİYET MAHALLE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZİ ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İLE YÖNETİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in gelenek haline getirdiği Mahalle Meclisi toplantıların bu hafta Yavuz Sultan Selim ve Hürriyet Mahallelerinde devam edildi.
Güzel Sanatlar Lisesi Bahçesinde gerçekleşen Mahalle Meclisi toplantısında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer;  Ak Parti il Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ENERYA Aksaray müdürü Taylan Ağca, mahalle sakinleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ile biraraya geldi.
Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan mahalle meclisleri toplantılarında olduğu gibi Yavuz Sultan Selim ve Hürriyet Mahalleleri meclis toplantılarında da vatandaşlar istek ve taleplerini Başkan Dinçer’e bizzat ilettiler.
Vatandaşlarla birebir ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve meclis üyelerine taleplerin karşılanması adına talimat verdi. 
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Mahalle Meclisi toplantılarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Hürriyet Mahallesine yapmış oldukları Belediye hizmetleri konusunda bilgi verdi. Başkan Dinçer, mahallelere yapılan ulaşım, alt yapı, park bahçe, imar, kültürel, sosyal yatırımları ve hizmetleri tek tek anlattı.
Başkan Dinçer mahalle meclisi toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen süre içerisinde birçok projeyi hayata geçirdik. Şehrin dört bir yanında ekiplerimiz çalışırken bizlerde sizin fikirlerinizi talep ve önerilerini bu tür programlar vasıtası ile alarak değerlendirme fırsatı buluyoruz. Hürriyet ve Yavuz Sultan Selim Mahallerinde göreve geldiğimizde alt yapı ve ulaşım anlamında ciddi oranda bir eksiklik vardı biz bu mahallelerimizde bu iki konunun çözümü için ciddi anlamda bir yatırım yaptık. Yeni yerleşimlerin olduğu mahallelerimiz olması hasebiyle sürekli yeni talepler yeni ihtiyaçlarda ortaya çıkıyor bizlerde bu ihtiyaçları karşılamak adına çalışmalar yürütüyoruz. Çocuk oyun parkı eksiklerimizi ve diğer Belediye yatırımları noktasındaki tüm ihtiyaçları karşılayacak çalışmalar yapıyoruz. Bizleri dinlediğiniz mahalle meclisimize teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Hürriyet ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinde düzenlemiş olduğu mahalle meclisi toplantısına yoğun katılım sağlayan vatandaşlar Başkan Dinçer’e teşekkür etti. Mahalle Muhtarları ise mahalleleri adına Başkan Dinçer’e hediye takdiminde bulundular. 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.