vicdansızlar 5 yavru köpeğin annesini zehirlediler

Yeni doğmuş beş minik yavrunun annesini zehirleyerek öldürmeye çalışan vicdansızlara,rağmen gelen ihbarı değerlendirerek, anneyi klinikte tedavi ettiren Haysever Yasin Köse,minik yavruların annesiz kalmaktan kurtardı.

HABER 30.11.2021 07:57:00
vicdansızlar 5 yavru köpeğin annesini zehirlediler

(Ayşe ALP):İnsanlar  tarafından zehirlenerek öldürülmek istenen Anne Köpeğin, yardımına Hayvansever  Yasin Köse  koştu.
Hayvansever Yasin Köse,zehirlenen Anne Köpeği  Kliniğe götürerek tedavi ettirdi.
Köse Annenin, klinik tedavisi sırasında, yavrularını yanına getirerek,Anne köpeğin sakinleşmesini, yavrularında, kendilerini güvende olduklarını hissetmelerini sağladı..
Zalim insanlar tarafından, minik yavruları düşünülmeden, zehirlenmeye çalışan annenin imdadına koşan,  Hayvansever Yasin Köse,annenin durumunun aciliyetini görerek, kısa süre  içerisinde Veteriner Kliniğine yetiştirdi.
Burada tedavi altına alınan anne Köpek, kısa sürede iyileşti. Annelerine kavuşan minik yavrular,  annesiz kalmaktan kurtuldu.
Haber sitemize bir açıklama yapan  Hayvansever  Yasin Köse “ihbar geldi annem güzel annem hemen koştum aldım kuzumu Kırşehire götğrdüm.
Ameliyatlı tamponlarım alınmadı öyle geldim doktorum kesinlikle ağır kaldırmayacaksın dedi ilk defa bizden yardım bekleyen bir annemi kucağıma alamamanın ezikliğini yaşadım

Burun ameliyatı olanınız varmı bilmiyorum 2 gündür ağrıdan nefes alıp verememekten uyuyamıyordum değerli doktorumuz pazartesi sabah 9 de tamponları alacağız rahat uyuyacaksın dedi pazartesi sabah erkenden bu annenin ihbarı geldi zehirlenmişti.
Kendi acılarımı unuttum yavruyu alıp Kırşehire götürdüm ben acıya dayanabilirim  ama Allah korusun o yavrularım öksüz kalacaktı 
Allah korusun hemen koştum kliniğe anne kurtuldu çok şükür önce Allah sizlerin duası. Hepinizden Allah razı olsun  
Rabbim kimseyi anasız etmesin o anneyi o yavrularıma bağışlasın hiç birlerden haberleri yok öylece bekliyorlar o beni kahrediyor”dedi.

Kısa bir süre önce,kendini Hayvansever olarak addeden bazı kadın Kırşehirli  Hayvanseverler, tarafından iftira atılarak Ortaköy Kaymakamlığı tarafından,Barınak olmadığı halde, yasal olmayan  bir şekilde Kaçak Barınak işlemi yapılarak kapatılan bahçede,barınan hayvanların sokaklarda kalması büyük sıkıntı yaratıyor.
 Hayvanlara açtığı bahçesi Kapatılan Yasin Köse’nin hayvanlara yardım için sürekli olarak onların bulunduğu bölgelerde karınları doyururken, yine yaralı ve hasta hayvanları tedavi ettirmeye devam etmesi, vatandaşların desteğini almasına neden oluyor.
Bu arada Ortaköy Belediyesi tarafından, alelacele yapılan  Hayvan Barınağında ise sokak hayvanlarının olmadığı ise  gözden kaçmadı.
Ortaköy halkı Yasin Köse’ye yapılan haksızlığın bir an önce düzeltilmesini ve bahçeye vurulan, yasal olmayan mühründe açılmasını istediklerini söylediler.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.