Vefa Sosyal Markete anlamlı bağış

Vefa Sosyal Markete anlamlı bağış

HABER 16.10.2021 15:26:00
Vefa Sosyal Markete anlamlı bağış

İhtiyaç sahibi kişilere giysi ulaştıran Vefa Sosyal Market’e hayırsever işadamı tarafından kışlık mont ve bebek elbisesi bağışlandı.
Aksaray Valiliğince ihtiyaç sahipleri ve dar gelirli ailelerin giysi ve ev eşyası ihtiyaçlarının karşılandığı  "Vefa Market’e hayırseverlerin destekleri sürüyor. Havaların soğuması ile kışlık elbise bağışlarını kabul eden Vefa Markete hayırsever işadamı tarafından 500 kışlık mont 250 bebek giysi paketi bağışlandı.
Aksaray Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu, Kılıçaslan mahallesinde emekli öğretmen merhume Gülbahar Ökçe’nin devlete bağışladığı iki katlı evin yeniden düzenlenerek Vefa Sosyal Market’in oluşturulduğunu söyledi. 
Giysi bağışı karşılama ve kayıt, kuru temizleme, ütüleme, paketleme bölümleri ile bir yıldan fazla hizmet veren Vefa Market’e hayırseverlerin büyük katkı sunduğunu belirten Mutlu; marketin açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 bin vatandaşın giysi ihtiyacını karşıladığını ifade etti. 
Vefa Sosyal Markete özel sektör firmalarından da destek verildiğini belirten Mutlu; “Valimiz Hamza Aydoğdu’nun himayesinde açılan Vefa Sosyal Marketimiz 1 yılını doldurdu. Marketimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı tarafından 500 kışlık mont 250 tane bebek giysi paketi Vefa Sosyal Marketimize bağışlandı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız evinde fazlalık olan giysilerini buraya getirip bağışta bulunabilir. Aldığımız giysiler yıkanıp, ütülendikten sonra barkodlanıp ihtiyacı olan kişilere ulaştırılıyor” dedi.


Anahtar Kelimeler: Sosyal Markete anlamlı bağış

TEKNE ORUCU HEDİYELERİ İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ‘GÜNDEM ÖZEL’ PROGRAMINDA 41 PROJENİN DETAYLARINI PAYLAŞTI

AKSARAY TASAVVUF MÜZESİ AKSARAY’IN MANEVİ İKLİMİNE KAZANDIRILACAK

SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE SONA DOĞRU

ATATÜRK BULVARINA YAYA ÜST GEÇİDİ İÇİN İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ MESAJI

YENİ DÖNEMDE ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,19% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2247,09% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.