VATANDAŞLAR; “BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BİZLERE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

HABER 29.01.2024 17:39:00
VATANDAŞLAR; “BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyaret ettiği vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Görev süreci boyunca vatandaşlarla sürekli bir araya gelmek için birçok program düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekrar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandı.

Her gün binlerce vatandaşla bir araya gelen Başkan Dinçer, sivil toplum kuruluşları ile aile buluşmaları ve esnaf buluşmaları ile vatandaşların yeni dönem için görüş ve önerilerini alıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i güler yüzle karşılayan vatandaşlar ilk dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Başkan Dinçer’e tam destek veriyor.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in görev süreci boyunca insan odaklı ve katılımcı belediyecilik yönetim anlayışı ile çalışmalar ortaya koyduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundular; ‘’Belediye Başkanımız 5 yıllık görev süreci içerisinde şehrin asli ihtiyacı olan sorunlara kalıcı çözümler getirdi. İlk dönemde seçim vaatlerinin tamamını yerine getiren Başkanımızın yeni dönemde de şehre değer katacak projeler üreteceğinden şüphemiz yok. Bizlerde şehrimizi birbirinden özgün projelerle güzelleştiren Başkanımızı seçim sürecinde yalnız bırakmayacağız. Biz Başkanımızın sıcak ve samimi çalışmalarına şahit olduk.’’ İfadelerini kullandılar.

‘’BİZLERE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ’’

Vatandaşlara yaptıkları tüm ziyaretlerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılandıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Görev sürecimiz boyunca olduğu gibi seçim öncesinde de şehrimizin 48 mahallesinde, cadde ve sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yeni dönem için talep ve önerilerini dinliyoruz. Şehrimizin her noktasındaki belediyecilik hizmetleri hakkında da görüşleri dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkartmamak için daha fazla çalışacağız. Gittiğimiz yerlerde güler yüz ve memnuniyetle karşılanıyoruz. Biz biliyoruz ki şehrimizin insanı âli cenaptır. Bu bizlere enerji veriyor. Vatandaşlarımızın heyecanı ve verdiği güçle yeni dönemde daha çok proje üreterek şehrimize büyükşehir ölçeğinde projeler kazandıracağız.’’ Dedi. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.