Van'da 3 tona yakın toz esrar ele geçirildi

Van'da 3 tona yakın toz esrar ele geçirildi

GÜNDEM 25.07.2023 16:24:09
Van

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'ın Özalp ilçesinde daralı ağırlığı 2 ton 90 kilogram olan toz esrar maddesinin ele geçirildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Van Özalp ilçemizde Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik ve Özel Harekat unsurlarıyla 6. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı görevlileri ortak operasyon düzenledi.

Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Daralı ağırlığı 2 ton 90 kilogram olan toz esrar maddesi ele geçirildiğini paylaşan Bakan Yerlikaya, 1 şahsın gözaltına alındığını bildirirken, "Operasyonu gerçekleştiren kahramanları tebrik ediyorum. Uyuşturucu ile mücadele azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1683812952434941953

Anahtar Kelimeler: van'da 3 tona yakın toz esrar ele geçirildi

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.