Van Erciş Devlet Hastanesi'nde Üzücü Olay: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Van Erciş Devlet Hastanesi’nde Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 1 Personel Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

HABER 3.11.2024 01:15:00
Van Erciş Devlet Hastanesi

Sağlık Bakanlığı'ndan olayla ilgili açıklama yapıldı. Van Erciş Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde iki husumetli grup arasında çıkan kavga sonucu, hastane çalışanlarından hasta yönlendirme personeli Emrah Budak hayatını kaybetti. Olayda 1'i polis memuru olmak üzere 3 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi hastanede sürdürülüyor.

Hastanelerin, vatandaşlara şifa dağıtmak ve hastaların sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla hizmet verdiğine dikkat çekilerek, sağlık kurumlarında bu tür üzücü olayların kabul edilemez olduğu ifade edildi.

Hayatını kaybeden Emrah Budak’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Tedavisi devam eden yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.