Valimiz Hamza AYDOĞDU'nun “Öğretmenler Günü “ Mesajı

Valimiz Hamza AYDOĞDU'nun “Öğretmenler Günü “ Mesajı

HABER 23.11.2021 18:14:00
Valimiz Hamza AYDOĞDU

Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferi olan kıymetli öğretmenim!

Sizler, öğretmenlik mesleğini yerine getirirken aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektesiniz. Bu kutsal mesleğin temsilcileri olan sizler, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsali aynı zamanda insanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten; ilim ve irfanı kuşaktan kuşağa aktaran kutsal bir vazifenin neferisiniz.

Öğretmenim! Her çocuk senin engin yüreğinde yeşermeyi bekleyen bir tohum, senin ellerinde açmayı bekleyen bir gül, senin ışığınla aydınlanmayı bekleyen bir meşaledir ve sen öğretmenim o minik kalpleri bütün sevginle saran anavatanı aşk olan yüce gönülsün!

İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan öğretmenim, sizler ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız! Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz.

Çocuklarımızı, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerleri benimseyip özümsemiş, sorumluluk sahibi, merhametli, güvenilir, adaletli, sabırlı, cömert ve daha nice güzel sıfatlarla donatılmış fertler olarak yetiştirmek öğretmenlerimizin yegane gayesidir. Bizler de her zaman yanlarında olacağız.

Eğitim-öğretim camiamızın bu özel gününde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehit öğretmenlerimize, ebediyete irtihal edenlere Allah'tan rahmet, emekliye ayrılmış olanlara ve görevi başındaki bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.


31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜL SOFRALARINDA YER ALABİLMEK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ’’

AKSARAY DA TARİHİ, KÜLTÜREL VE RİSKLİ YAPILAR YERİNDE DÖNÜŞÜYOR

  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,26% 0,29
  • EURO

    35,07% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2267,11% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3848,30% 0,35

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.