Valimiz Ali Mantı İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

HABER 27.02.2020 21:03:00
Valimiz Ali Mantı İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

Valimiz Ali Mantı köylerin sorunlarının tespiti vatandaşların ve köy muhtarlarının istek ve taleplerini yerinde dinlemek, yürütülen hizmetlerle ilgili denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Eskil, Sultanhanı İlçeleri ile Eşmekaya Beldesine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Eskil ilçesi’nden başlayan Valimiz Ali Mantı Eskil Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk’tan bilgi alan Valimiz Ali Mantı ilçeye bağlı köylerin muhtarların katılımı ile düzenlenen toplantıda talepleri dinledi.

İnceleme, ziyaret ve toplantılara İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Genel Meclis Üyeleri de katılarak muhtarların istek ve taleplerini aldılar.

Özel İdare imkânlarının köylerin eksikliklerinin giderilmesi için en verimli şekilde değerlendirilerek kullanıldığını vurgulayan Valimiz Ali Mantı, Köy altyapılarının daha da iyileştirilmesi, eksikliklerin giderilerek güzel işler yapmaya her zaman devam edeceklerini vurgulayarak,  hizmetlerin öncelikli işlerin belirlenerek yapılan program kapsamında yürütüldüğünü söyledi. 

Valimiz Ali Mantı beraberindeki heyet ile İlçe Belediyesi’ne ziyarette bulunarak, Belediye Başkanı Necati Belgemen’den belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

            Valimiz Ali Mantı ziyaret programı kapsamında daha sonra Eşmekaya Beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş ile görüşerek bilgi alan Valimiz Ali Mantı Sultanhanı İlçesinde denetim ve incelemelerde bulundu. Valimiz Ali Mantı Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu, Belediye Başkanı Fahri Solak ile görüşerek sorun ve taleplerle ilgili bilgi aldı. 

 

-Van Şehidimizin ‘Şehadet Beratı’ ailesine takdim edildi

5 Şubat 2020 tarihinde Van’da düşen çığın ardından olay yerinde kurtarma ve güvenlik önlemi çalışmasına katılan ve düşen ikinci çığın altında kalarak şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ramazan Süslü’nün ‘Şehadet Beratı’ Valimiz Ali Mantı tarafından ailesine verildi.

İlçe Kaymakamlığında düzenlenen törende Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan Van Şehidimiz Ramazan Süslü’nün Şehadet Beratı Valimiz Ali Mantı tarafından Sultanhanı İlçesinde yaşayan Şehidimizin Babası Mehmet Süslü ile Şehidimizin eşi Süreyya Süslü’ye takdim etti. Şehidimizin aile üyelerininde katıldığı törende Valimiz Ali Mantı şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. 


Anahtar Kelimeler: Valimiz Mantı Ziyaretlerine devam ediyor

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.