Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan İGM Başkanlığına iade-i ziyaret

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan İGM Başkanlığına iade-i ziyaret

HABER 15.12.2023 11:08:00
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan İGM Başkanlığına iade-i ziyaret


Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu iade-i ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün’ü ziyaret etti. 
Meclis Başkanı Tüzün, AK Parti Gurup Başkan Vekili İzzet Demiryürek, MHP Grup Başkan Vekili Halil Demiray tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğlu; İGM başkanı Tüzün ve Parti Grup Başkan Vekilleri ile bir süre hasbihal ettiler. 
Vali Kumbuzoğlu;  İl Genel Meclisinin merkez ve ilçeler ile köylerde vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetlerle ilgili gerekli planlamaları yaparak İl Özel İdaresi eliyle tüm bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde öncü rol üstlendiğini söyledi. Aksaray’a çok önemli hizmetler veren İl Genel Meclisi başkanı Mehmet Tüzün ve meclisteki siyasi partilerin grup başkan vekillerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Kumbuzoğlu çalışmalarında başarılar diledi.

 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.