Vali Kumbuzoğlu’ndan Ihlara Cam Terası’na Övgü Dolu Ziyaret

Vali Kumbuzoğlu’ndan Ihlara Cam Terası’na Övgü Dolu Ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, pazar günü misafirleri ile birlikte Ihlara Cam Terası’nı ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray turizminin gelişiminde önemli bir rol oynayan bu devasa yatırımı yerinde inceleyerek, proje hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Ihlara Cam Terası’nın Aksaray turizmine büyük bir ivme kazandırdığını belirten Vali Kumbuzoğlu, “Bu yatırım, Aksaray’ın turizm potansiyelini artırmakla kalmayıp, bölgeye büyük bir katma değer sağlıyor,” dedi. Vali, bu yatırımın mimarı olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e de teşekkür ederek, “Başkan Dinçer’in Ihlara’ya kazandırdığı bu yatırım, Aksaray için çok büyük bir adım. Kendisini bu başarılı proje için tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı. Vali Kumbuzoğlu’nun misafirleri, cam terasa hayran kalırken, teras ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaret sırasında Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Valiliği, Belediye ve sivil toplum kuruluşlarının uyum içinde çalışarak şehrin turizmini geliştirmek için projeler ürettiklerini belirtti. “Aksaray, turizmde bölgedeki diğer merkezlerin imrenerek bakacağı bir noktaya gelecek,” diyen Kumbuzoğlu, şehrin turizm potansiyelini artırmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Aksaray Olay Haber olarak cam teras ziyaretinde sohbet etme fırsatı bulduğumuz Vali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Aksaray’ın kalkınması için el ele verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Vali Kumbuzoğlu, “Aksaray turizmde büyük bir gelişme sağlayacak, bunun için sürekli yeni projelerin ve yatırımların peşinde olacağız. Önümüzdeki yıllarda Aksaray, hayal bile edilemeyecek büyük bir hizmet yağmuruna tutulacak,” dedi. Ziyaret sırasında, Vali Kumbuzoğlu, önümüzdeki dönemde Aksaray’a yapılacak önemli yatırımlar hakkında kamuoyuna bilgilendirme yapacaklarını da ifade etti.



  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.