VALİ KUMBUZOĞLU VE BAŞKAN DİNÇER, STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

“AKSARAY İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ”

HABER 29.11.2023 12:11:00
VALİ KUMBUZOĞLU VE BAŞKAN DİNÇER, STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Aksaray için bütün kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizin geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.  

Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç katılımıyla Aksaray’daki STK temsilcileri Aksaray Somuncu Baba toplantı salonunda bir araya geldi.
 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, toplantı öncesinde Aksaray Belediyesine ait Somuncu Baba Minyatür Müzesini ziyaret etti. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyarette Kamu Başdenetçisi Malkoç’a eşlik etti.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, STK temsilcileri toplantısında Kamu Denetçiliği Kurumunun; toplum ile kamu arasında bütünleşmeyi sağladığını dile getirdi. Kamu Denetçiliği Kurumunun bugüne kadar birçok konuyu çözüme kavuşturduğunu aktardı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da kamu kurumları dahil sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir çalışma sergilediklerini söyledi. Belediye Başkanı Dinçer, konuşmasının devamında “Aksaray’ımıza daha iyi hizmet edebilmek için her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Aksaray’ın gelişme açık bir kent olduğunu ve kamu yararına olacak her çalışmayı desteklediklerini söyledi.

Toplantı son bölümünde Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, STK temsilcilerinin sorularını cevapladı.

 

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.