Vali Hamza Aydoğdu 15 Temmuz Şehidinin Annesi İle Gazilere Ziyarette Bulundu

HABER 15.07.2020 11:57:00
Vali Hamza Aydoğdu 15 Temmuz Şehidinin Annesi İle Gazilere Ziyarette Bulundu

Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaralanan Gazilere ziyarette bulundu. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ilk olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde şehit olan Ankara Özel Hareket Daire Başkan Yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Şehit Önder Güzel’in annesi Gülşen Güzel’i ziyaret etti. 

-Her daim emrinizdeyiz

Şehit Önder Güzel’in annesi ve şehidin kardeşleri ile bir süre görüşen Vali Aydoğdu şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Vatan için can veren şehitler sayesinde herkesin rahat uyuduğunu dile getiren Vali Aydoğdu şehitlerin emaneti ailelerinin her daim emrinde olduklarının ifade etti. 

Vali Aydoğdu Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yaralanan Gazi Veyis Gümüşsoy’u annesi Hasibe Gümüşsoy ile birlikte yaşadığı Çimeli Köyündeki evinde ziyaret etti. Gazi Gümüşsoy ile bir süre görüşen Vali Aydoğdu tüm şehitler ve 15 Temmuz Şehitlerine Allah’tan rahmet diledi. 

Daha sonra Genelkurmay Başkanlığı önünde darbecilerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan Gazi Kazım Yılmaz ve ailesini evinde ziyaret eden Vali Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Gazi Yılmaz ile bir süre sohbet etti. 

Vali Aydoğdu, 15 Temmuz’da hainlere kendini siper eden kahraman vatan evlatlarının asla unutulmayacağını, hainlerin bu ülke ve bu milleti bölemeyeceğini 15 Temmuz’da ki şanlı destan ile gördüğünü belirtti. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.