Vali Aydoğdu 455 Öğretmene Verdiği Sözü Tuttu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray’a yeni atanan 455 öğretmenle Sultanhanı Kervansarayında bir araya geldi.

HABER 2.10.2020 19:03:00
Vali Aydoğdu 455 Öğretmene Verdiği Sözü Tuttu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kente yeni atanan 455 öğretmene verdiği söz üzerine İpekyolu üzerindeki en büyük Kervansaray olan Selçuklu şaheseri Sultanhanında düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Kente yeni atanan 455 öğretmenle daha önce düzenlenen tanışma toplantısında kenti tanımalarını isteyen Vali Aydoğdu ilk olarak tarihi İpekyolu üzerindeki en önemli Selçuklu eseri olan Sultanhanında buluşacaklarını belirterek öğretmenlere kahvaltı sözü vermişti.

Vali Hamza Aydoğdu Sultanhanında bir araya geldiği öğretmenlere hitap ederek 455 yeni öğretmen ile Aksaray da yeni bir enerji ve dinamizm olacağını söyledi.

Vali Aydoğdu konuşmasında ; “Biz sizi karşılarken de söylemiştik. Bizim buradaki tek amacımız şu; İl Milli Eğitim Müdürümüz, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız belediye başkanlarımızla birlikte Aksaray'ın değerlerini yüceltmek, bir olmak, biz olmak, çocuklarımıza ulaşmak ve çocuklarımızın elinden tutarak, gönlüne girerek hem Aksaray'ın geleceğini hem de Türkiye'nin geleceğini teminat altına almaktır. Bir insan dünyayı da değiştirir, bir şehri de değiştirir, bir ilçeyi de değiştirir. Benim sizden istirhamım, bugünkü aşkınızı ve şevkinizi hiç kaybetmeyin. Aksaray'ın bütün imkânları ile sizin yanınızdayız. Ben buna inanıyorum, milli eğitim müdürümüz de inanıyor, kaymakam arkadaşlarımız da inanıyor, siz de inanın. Aksaray Türkiye'ye rol model olacak. Bunu hep birlikte başaracağız, hep birlikte ikame edeceğiz inşallah” dedi.

Aksaray’da bir ekip olarak daha güzel işler yapacaklarını vurgulayan Vali Aydoğdu: “Başladığımız mutluluğun hazzını hep beraber yaşayacağız. Hepiniz Aksaray’a hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İyi ki Aksaray a geldiniz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aksaray’a yeni atanan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu öğretmenlerden kendilerini sürekli geliştirmelerini isteyerek öğrencilerine, içinde yaşadıkları topluma ve şehre fayda sağlayacak projeler geliştirmelerini istedi.

Öğretmenlerle Sultanhanı Kervansarayını gezen Vali Aydoğdu Aksaray’ın tarihi ve tabi güzelliklerini tanımalarını ve tanıtmalarını isteyerek bu konuda her türlü desteğin kendilerine verileceğini söyledi.

Vali Aydoğdu, öğretmenlerle 800 yıllık tarihi Selçuklu Kervansarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Aksaray Valiliği ve Sultanhanı İlçe Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Vali Aydoğdu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, İlçe Belediye Başkanı Fahri Solak ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal da katıldı.


Anahtar Kelimeler: Aydoğdu Öğretmene Verdiği Tuttu

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.