Vali Aydoğdu 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı

Aksaray Valisi, Hamza Aydoğdu, Basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

HABER 13.01.2021 01:18:00
Vali Aydoğdu 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı

Aydoğdu, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri günü dolayısıyla düzenlen kahvaltılı basın toplantısında, Basın mensuplarına günün anlam ve önemine binaen hediyeler takdim etti.

Aksaray Turizm Otelcililk okulu Uluırmak uygulama otelinde, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlediği programda‘Mesai ve mesafe tanımadan, mesleğini namus bilip, gece gündüz çalışan, basınımızın değerli mensuplarının gününü tebrik ediyoruz. Ortak paydamız Aksaray sevdamız.”dedi.

Aksaray valisi Hamza Aydoğdu,10 Ocak çalışan gazeteciler günü  dolayısıyla basın mensupları için düzenlen programda. Aksaray'da görev yapan tüm yerel ve internet  medya çalışanlarını  davet etti.

 Vali Aydoğdu " 10 Ocak calisan gazeteciler gününüzü kutluyorum,bir şehrin tanıtımında,en önemli faktör olan gazetecilik mesleği,önemli bir yer tutmaktadır. "Biz her zaman ve her yerde basın mensuplarının yanındayız. Gazeteciler, herkes uyurken, ailesinden fedakarca çalışmalar yapıyor.

Göreve geldiğimizden bu yana 7 ay gibi bir zaman geçti. Bu süre zarfında Aksaray'ı tanıdık. Aksaray İç Anadolu'nun kavşak noktası bir konumda. Türkiye'de Aksaray gibi potansiyeli olan çok az şehir var. Biz bu potansiyeli daha yukarıya çekmek için çalışmalar yürütüyoruz.

Biz Aksaray'ın güzelliklerini tanıtmak gibi bir misyona sahibiz. Aksaray'ın veri tabanını oluşturduk. "Vizyon Aksaray" adında bir yapı oluşturduk. Burada Aksaray'la ilgili yapılan ve yapılacak olan her proje burada ve buradan takip ediyoruz yatırımları. Küçük dokunuşlarla büyük işler başardık. Güzel vidolar hazırladık ve bunları servis ediyoruz. Bunlardan güzel geri dönüşler alıyoruz.

 Arkadaşlarımız yoğun bir mesai harcıyor. Biz sadece işimizle meşgul oluyoruz. Bizler Aksaray'da birlik ve beraberi oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bizler bunu yapmak zorundayız."

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu gazetecilerin sorularını,samimi bir şekilde cevaplandırıken kovid  19 salgının Aksaray’daki son durumuyla ilgilide bilgi verdi.

Aydoğdu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında da yoğun bir çalışma sergilediklerini söyledi.

Vali Aydoğdu”Şu anda kentte salgının yayılma hızı azaldı. Karantina kurallarına uymayan 40 vatandaşımız KYK Yurtlarında misafir ediliyor.

Aşılarımız geldi. 3'üncü faz aşı denemelerinin bitmesi bekliyoruz.

Bu aşılar kimlerden başlayacağımız ile ilgili bize bir görev gelecek. Bizde aşıları yavaş yavaş dağıtmaya başlayacağız.

Bu aşıları koduna göre aşıları dağıtacağız. Bu gün itibarı ile şehrimizde Kovid-19 iyice azaldı. Bu konu ile ilgili Aksaray halkına çok teşekkür ederim. Salgın döneminde bize çok destek oldular. Aşılara gelecek hafta içerisinde başlayacağımızı düşünüyorum.”dedi.

Ocak ayının  20 sinden sonra Aksaray in tanıtımına büyük katkı sağlayacak bir etkinliğin olacağını, söyleyen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu etkinlik hakkında bilgi vermedi. Süpriz olacağını  kaydettiği etkinliğin Aksaray’ın tanıtımına çok büyük katkıda bulunacağını tekrar etti.

Aydoğdu son olarak “ Biz namuslu çalışan,mağdurun yanında olacağız.Namuslu durust ve ilkeli olan herkesin yanındayız.Aksarayın turizm ve ticaret, tarım ve spor alanında çok önemli bir merkez olduğunu kaydederek,” İlimizin tanıtımına hepimizin katkı sağlaması gerekir.

Ihlara vadisini ben bulmadım burada var,bizim yaptığımız şey bu güzellikleri ortaya çıkartmak

Herkes Aksaray’ı takip ediyor ve orada ne oluyor diyor.İlimizin kötü anılacağı haberlerden kaçınalım,çok daha güzel haberler yapalım.Unutmayalım farklılıklar bizim zenginliğimiz bizim güzelliğimiz unutmayalım küçük dokunuşlar büyük sonuçlar demektir” dedi.


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.