Vali Eşi Yeşim Pekmez`den Halk Eğitim Kurslarına ziyaret

28.12.2017 22:17:53
Vali Eşi Yeşim Pekmez`den  Halk Eğitim Kurslarına ziyaret
Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Halı Dokuma, Aşçılık, 0-18 Yaş Çocuk Bakımı, Çini, El Sanatları, Yabancı Dil kurslarının verildiği sınıf ve atölyelerde incelemelerde bulunarak kursiyerlerle görüşen Pekmez; yürütülen eğitim ve kurs çalışmaları hakkında Halk Eğitim Merkez Müdürü Azmi Arı bilgi aldı. [caption id="attachment_2492" align="aligncenter" width="300"]Vali Eşi Yeşim Pekmez`den  Halk Eğitim Kurslarına ziyaret Vali Eşi Yeşim Pekmez`den Halk Eğitim Kurslarına ziyaret[/caption]
 
Vatandaşlardan gelen taleplere göre çok çeşitli alanlarda kurs açtıklarını belirten Arı; yetiştirme kurslarına katılan kursiyerlerin özellikle Halı Dokuma atölyelerinde sipariş üzerine halı dokuduklarını bu sayede aile bütçelerine katkı sağladıklarını söyledi. Halk Eğitim Merkezinde açılan destekleme ve yetiştirme kurslarının önemini vurgulayan Yeşim Pekmez Hanımefendi; burada açılan kurslar sayesinde çeşitli sektörlerin ihtiyaç duyduğu meslek erbaplarının yetiştiğini, eğitim aldığı uygulamalı eğitimler sayesinde birçok kişinin meslek sahibi olduğunu söyledi. Ziyaret ettiği 0-18 yaş çocuk bakımı eğitim kursunda kursiyerlerle sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; toplumun sağlıklı bireylere ihtiyacı olduğunu ifade ederek Halk Eğitim merkezlerinin sadece mesleki anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda insanların bilmediği veya eksik uyguladığı eğitim uygulamalarını da sunduğunu bunun çok önemli olduğunu belirtti. Ziyaret ettiği kurs ve eğitim sınıflarında katılımcılarla görüşen Pekmez çalışmalarında başarılar diledi.  

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.