Vali Ali Mantı Sarıyahşi İlçesini ziyaret etti

12.12.2018 16:43:16
Vali Ali Mantı Sarıyahşi İlçesini ziyaret etti

Aksaray Valisi Ali Mantı İlçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Fatih Ünsal, İlçe kamu kurumları müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Ali Mantı ilk olarak İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya?yı ziyaret ederek ilçe hakkında genel bilgiler ve sorunlar hakkında brifing aldı.

Vali Ali Mantı; Devlet imkanlarının dengeli bir şekilde bütün ilçelerin faydalanması için kullanacaklarını, birlik ve beraberlik içinde iyi olanı çoğaltmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Vali Ali Mantı daha sonra beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Fatih Ünsal?dan belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı daha sonra Sarıyahşi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan Açşı Yardımcılığı ve Dikiş Nakış Kurslarını ziyaret etti. Kursiyer kadınlarla görüşerek kurslar hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile Hirfanlı Barajı yanında Belediye tarafından yeni yaptırılan sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak Kaymakam Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı Fatih Ünsal?dan tekne turu ve su sporları alanında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.