UZAKTAN ÖĞRETİMDEKİ BAŞARININ ARKASINDA UZEM VAR

Rektör Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyaretin son bölümünde, yeni döneme ilişkin yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu.

HABER 1.09.2020 11:01:00
UZAKTAN ÖĞRETİMDEKİ BAŞARININ ARKASINDA UZEM VAR

Aksaray Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezini (ASUZEM) ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının bahar döneminde gösterdikleri üstün performans ve sürecin neredeyse sıfır sorunla tamamlanmasına sundukları katkılar münasebetiyle tüm ekibe “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

 

ASÜ’de son dört yıldır zorunlu ortak derslerin uzaktan öğretim modeliyle verildiğini ve gerek öğrencilerin gerekse akademisyenlerin sisteme yabancı olmadığını ifade eden Şahin, “Pandemi süreciyle birlikte okulların tatil edilmesi ve derslerin uzaktan öğretim modeliyle verilmesi kararının alınmasının ardından adaptasyonu hızlı şekilde sağladık. Bu noktada çok önemli bir performans gösterdiğimizi söyleyebiliriz. Süreci neredeyse sıfır sorunla tamamladık” dedi. Üç gruba özel olarak teşekkür eden Prof. Şahin, şöyle devam etti: “İlk olarak öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, onlar sürece çok iyi entegre oldu. Zorunlu ortak dersler münasebetiyle uzaktan öğretimi zaten tanıyan öğrencilerimiz, sistemi verimli şekilde kullandı. İkinci olarak öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar da çok kısa bir süre içinde derslerini hazırladı, sisteme başarıyla yükledi ve süreci çok iyi yönetti. En büyük teşekkürümüz de tüm bu işlerin arka planında olan UZEM ekibinedir. Bu işin gerçek kahramanları onlardır. Uzaktan öğretime geçiş yapılması kararının alınmasından önce yaptığımız görüşmeler, teknik ve zihni hazırlıklar, karar alınması, eğiticilerin eğitimi ve sistemin aktif şekilde kullanılması… Arkadaşlarımız 24 saat üzerinden çalıştılar ve büyük bir özveri gösterdiler. Hem sistemin işlemesinde hem de karşılaşılan anlık problemlere hızlı ve etkili çözümler üretilmesinde ekibimizin çok büyük emekleri var. Süreci sağlıklı bir biçimde ilerletebilmemize sağladıkları tüm katkılar için UZEM ekibine çok teşekkür ediyoruz. Yeni dönem kısa süre sonra başlayacak. Bu süreçte de kendilerine çok iş düşeceğini biliyor ve başarılar diliyoruz” dedi. Daha önce süreç bilgilendirmesi bağlamında Senato Toplantısı’na katılan UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kılıç ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Yerlikaya’ya belgelerini takdim eden Rektör Şahin, bir sonraki gün yeni döneme dair istişare toplantısını da içeren UZEM ziyaretinde ise Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Osman Okumuş ve Şef Gülseren Kışoğlu’na belgelerini verdi.

 

Rektör Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyaretin son bölümünde, yeni döneme ilişkin yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.