ÜNİVERSİTELERİN İŞ BİRLİKLERİ YENİ FİKİRLER ORTAYA ÇIKARIYOR

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

HABER 11.09.2023 17:56:00
ÜNİVERSİTELERİN İŞ BİRLİKLERİ YENİ FİKİRLER ORTAYA ÇIKARIYOR

ASÜ Rektörü Prof. Arıbaş, yükseköğretim kurumlarının gerek bilimsel gerekse sosyal ve kültürel alandaki iş birliklerinin ülke kalkınmasıyla doğrudan ilintili olduğunu söyledi. Özellikle birbiriyle aynı havzada yer alan üniversitelerin kalkınmaya yönelik iş birliklerini kurma ve yönetmede çok daha şanslı olduğunu dile getiren Prof. Arıbaş, “Birlikte proje üretme, laboratuvar ve benzeri birimleri ortak kullanma, bilimsel birikimi paylaşma ve yeni fikirleri entegre etme gibi süreçler bakımından aynı havzada yer almak çok önemli bir imkan. Biz de öteden beri komşu şehirler başta olmak üzere, pek çok yükseköğretim kurumu ile stratejik özellikler arz eden hususlarda birlikte çalışıyoruz. Bu noktada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi de özel bir noktada duruyor” dedi. Arıbaş, ziyareti münasebetiyle Rektör Aktekin’e teşekkür etti.

Plaket takdimlerinin yapıldığı ziyaret, her iki kurum arasında süren ve planlanan çalışmaların değerlendirilmesiyle tamamlandı. 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.