Uluslararası Meze Festivali buruk gerçekleşti

Uluslararası Meze Festivali buruk gerçekleşti

GÜNDEM 21.10.2022 09:14:59
Uluslararası Meze Festivali buruk gerçekleşti

Akra Hotels tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Uluslararası Meze Festivali’, Bartın’da meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan grizu patlaması nedeniyle buruk geçti. Tüm programların iptal edildiği etkinlikte, şeflerce hazırlanan mezelerin sadece basın mensuplarıyla buluştuğu ‘tadım sunumu’ ve plaket takdimi ile son buldu.

ANTALYA (İGFA) - Her yıl, gastronomi alanında Dünya çapında tanınan birçok mekân ve şefin katılım sağladığı, birbirinden lezzetli mezelerin sunulduğu, gastronomi dünyasının nabzını tutan Uluslararası Meze Festivali’nin dördüncüsü Bartın’dan gelen acı haber sonrası iptal edildi.

Antalya Akra Hotels bahçesinde 15 Ekim’de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğe katılım gösterecek yüzlerce gastronomi ve lezzet tutkunlarına da biletleri iade edildi.

SADECE ‘BASINA ÖZEL TADIM BULUŞMASI’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Meze Festivali için Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden gelen birbirinden değerli şefler, aynı gün Bartın’dan gelen acı haber sonrası festival için hazırladıkları mezelerini sadece ‘özel bir tadım buluşması’ kapsamında etkinliği takip etmek için kente gelmiş basın mensuplarına sundular.

Program dahilinde olan hiçbir etkinlik ve aktivitenin gerçekleşmediği 4. Meze Festivali, katılımcı restoran ve şeflerin mezelerini servis etmesinin ardından etkinliğe katılan şeflere plaket verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Akra Hotels Genel Müdürü Gökhan Polat, uzun zamandır hazırlıklarını titizlikle sürdürdükleri 4. Uluslararası Meze Festivali’ni  Bartın’dan gelen acı haber sonrası iptal etme ve katılımcılarımızın biletlerini iade etme kararı aldıklarını belirterek, "Etkinliğimizi Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen mekanlar ve şeflerimiz yaptığı hazırlıkları sergilemeleri ve gelen basın mensuplarına tattırmaları ile sınırlandırıp, mekân katılımcılarına plaket takdimi ve toplu fotoğraf ile son verdik” dedi.

Öte yandan 4.Meze Festivali’ne bu yıl; Ankara’dan Afitap,  Antalya’dan Akra, 7 Mehmet, TheLifeCo ve Parlak, Barcelona’dan Cal Pep, Tayland’dan Chim, Beyrut’tan Le Pecheur, Bodrum’dan Bağarası, Çanakkale’den Yalova Restoran, Fethiye’den Girida, Gaziantep’den Hışvahan, Hatay’dan Konak, İstanbul’dan Balıkçı Sebahattin ve Feriye, İzmir’den Balmumu, Kaş’tan Chayote ve Yunanistan’dan Orloff markaları birbirinden ilginç mezeleri ile katıldı.  

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10698,67%0,01
  • DOLAR

    42,34% 0,08
  • EURO

    49,14% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5537,43% 0,76
  • Ç. ALTIN

    9198,84% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.