TZOB'tan 'Demir' açıklama

TZOB'tan 'Demir' açıklama

GÜNDEM 10.08.2023 15:20:20
TZOB

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), kendisini İstanbul Ziraat Odası Başkanı olarak tanıtan Ömer Demir hakkında, açıklama yaptı.

ANKARA (İGFa)- TZOB tarafından ulusal ve yerel televizyon kanalları aracılığı ile ya da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kendisini "Başakşehir Ziraat Odası Başkanı", "İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Başkanı" ve "İstanbul Ziraat Odası Başkanı" olarak tanıtan Ömer Demir ile ilgili açıklama yapıldı.

Birlik teşkilat yapılanmasında İstanbul Ziraat Odası Başkanlığının bulunmadığı hatırlatılan açıklamada, Demir’in Ziraat Odaları İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı'na aday olduğu ancak seçilemediği kaydedildi.

İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevini Silivri Ziraat Odası Başkanı’nın sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, "Başakşehir Ziraat Odası Başkanlığından ise müfettiş raporu sonucunda Birlik Yönetim Kurulu kararı ile alınmıştır. Netice olarak yukarıda açıkladığımız nedenlerle hukuka aykırı olarak bir takım unvanlar kullanmak suretiyle kendisini 'çiftçi ve köylünün temsilcisi' olarak lanse eden Ömer Demir, şu anda sadece Başakşehir Ziraat Odası'nın üyesidir. Adı geçen kişinin çiftçilerin anayasal meslek örgütü olan Ziraat Odaları ve TZOB ile ilgili bağı oda üyeliği ile sınırlı olup, bu manada kendisinin herhangi bir temsil yetkisi de bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.


Anahtar Kelimeler: tzob'tan 'demir' açıklama

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.