Türkiye'nin Otomobili Maket Trafik Polis Aracı Oldu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, Dalaman ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin de görebileceği havalimanı güzergahında belirlenen noktalara Türkiye'nin Otomobili'nin trafik polisi aracı maketini yerleştirdi.

GÜNDEM 17.03.2020 09:23:00
Türkiye
Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, Dalaman ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin de görebileceği havalimanı güzergahında belirlenen noktalara Türkiye'nin Otomobili'nin trafik polisi aracı maketini yerleştirdi. 

Maket ile sürücülerin trafik kurallarına uyulması teşvik edilirken ve trafik kazalarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Maketin sergilendiği alanda aynı zamanda yerli otomobilin tanıtımı da yapılacak.

Trafikte yapılacak hatalarda caydırıcı özelliğe sahip olduğu belirtilen maket polis otomobilinin üzerinde bulunan tepe lambasının ise güneş enerjisi ile 24 saat çalıştığı öğrenildi.

Makete büyük ilgi gösteren vatandaşlar, araçla fotoğraf da çektirdi.

Aksaray Üniversitesi kurumsal akreditasyon çalışmalarını eğitim programlarıyla sürdürüyor

ZABITA ÇEVRE CEZALARINI UYGULAMAYA BAŞLADI

Aksaray'da otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

Kavşakta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Yaralandı

Aksaray’da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Alkollü sürücü orta refüje çıktı Ehliyeti 2044’e kadar yok

Aksaray’da aile içi kavga: 3’ü ağır 4 yaralı

  • BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,28% 0,07
  • EURO

    48,87% 0,34
  • GRAM ALTIN

    4869,39% 0,26
  • Ç. ALTIN

    7995,93% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.