Türkiye'nin Çeyrek Finale Yükselmesi Aksaray'da Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Bilim Merkezinde Dev Ekranda Milli Takım Maç Heyecanı

HABER 3.07.2024 00:25:00
Türkiye

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın çeyrek finale yükselmesi, tüm ülkede olduğu gibi Aksaray'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Maçın sona ermesinin ardından, Aksaray halkı sokaklara dökülerek sevinç gösterilerinde bulundu.

Coşkulu Sokak Kutlamaları

Şehir merkezinde ve yurt genelinde  toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla takımlarının zaferini kutladı. Araç konvoyları, korna sesleriyle şehrin dört bir yanında yankılandı. Özellikle Aksaray Bilim Merkezi civarı  Parkı ve Caddeler kutlamaların merkezi oldu.

Havai Fişek Gösterileri

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek gösterileri, geceyi adeta aydınlattı. Renkli ışıklar ve patlamalar, kutlamalara ayrı bir heyecan kattı. Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer,in yaptığı konuşmada, "Bu zafer, sadece futbol sahasında değil, milletimizin birlik ve beraberliğinde de kazanılmıştır" dedi.

Halktan Yoğun İlgi
Kutlamalara katılan vatandaşlar, duygularını paylaştı. Bir taraftar, "Milli takımımızın başarısı hepimizi gururlandırdı. Bu mutluluğu hep birlikte yaşamak için buradayız" diye konuştu. Bir başka vatandaş ise, "Uzun zamandır böyle bir coşku yaşamamıştık. Aksaray olarak bu anı asla unutmayacağız" dedi.

Güvenlik Önlemleri

Kutlamalar sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için emniyet güçleri de yoğun önlemler aldı. Şehrin ana arterlerinde ve kutlamaların yoğun olduğu bölgelerde polis ekipleri görev yaptı. Kutlamalar olaysız bir şekilde sona erdi.

Türkiye'nin çeyrek finale yükselmesi, sadece Aksaray'da değil, tüm ülkede büyük bir sevinçle karşılandı. Milli takımın bir sonraki maçını heyecanla bekleyen halk, yeni zaferler için umutlarını koruyor.


ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ'NDE ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ VE MOBİL KUAFÖR HİZMETİ SUNULDU

AKSARAY BELEDİYESİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TERCİH SÜRECİNDE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Şehit savcı Hakan Kılıç'ın adı Adliyedeki toplantı salonuna verildi

ŞEHİR TRAFİĞİNİ YENİDEN DÜZENLEMEK İÇİN TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

ÇERDİĞİN MAHALLESİ’NİN 30 YILLIK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

AKSARAY BİLİM MERKEZİ'NDE EURO 2024 HEYECANI

Vali Kumbuzoğlu şehit ailesini ziyaret etti

  • BIST 100

    10884,18%1,89
  • DOLAR

    32,57% 0,17
  • EURO

    35,25% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2468,60% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3960,90% -0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.