Türkiye'den Pakistan'daki saldırıya kınama!

Türkiye'den Pakistan'daki saldırıya kınama!

GÜNDEM 30.01.2023 16:29:37
Türkiye

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki terör saldırısını en güçlü şekilde kınadı.

ANKARA (İGFA) -  Pakistan'ın Peşaver kentinde camiyi hedef alan terör eylemi sonucunda, çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesi ve yaralanması ardından Türkiye, Pakistan'a taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, saldırıyı kınadı. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Söz konusu menfur terör eylemini en güçlü şekilde kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, dost ve kardeş Pakistan hükümetine ve halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Hatırlanacağı gibi, Pakistan’ın Peşaver kentinde öğle namazı sırasında camiye düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre aralarında polislerin de bulunduğu 32 kişi hayatını kaybetmiş, 147 kişi yaralanmıştı.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

ASÜ’de üniversite–sanayi iş birliğini güçlendirecek SANTEK Ofisi kuruluyor

Aksaray’da 11 Yaşındaki Hamza Kılıç’ın Ölümünde Soruşturmada Kuzeni Tutuklandı

YALDIR GİK’TE YOK, AMA GENEL MERKEZDE ZİRVEDE İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Aksaray’da Park Halindeki Otomobilde Yangın Paniğe Neden Oldu

Aksaray’da trafik kazası meydana geldi 1 kişi yaralandı

Hafif Ticari Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

  • BIST 100

    15519,48%-0,48
  • DOLAR

    43,28% 0,04
  • EURO

    50,71% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6707,33% 1,36
  • Ç. ALTIN

    11020,92% 3,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.