TÜRK SANAT VE TÜRK HALK MÜZİĞİNİN EN SEÇKİN ESERLERİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE İCRA EDİLECEK

BAŞKAN DİNÇER; “TÜM SANAT SEVERLERİ DAVET EDİYORUM”

HABER 31.05.2024 15:26:00
TÜRK SANAT VE TÜRK HALK MÜZİĞİNİN EN SEÇKİN ESERLERİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE İCRA EDİLECEK

 


Her yaş grubundan insanı sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturan Aksaray Belediyesi bu kapsamda düzenlediği etkinliklerle de vatandaşlara sosyalleşme imkânı sunuyor. 
Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde ücretsiz olarak düzenlenecek konserlerde sanat severler müzik dolu iki gün yaşayacaklar.


İlk olarak 3 Haziran Pazartesi günü 19:00’da Türk halk müziği konseri icra edilecek. “Zamanın içinde” ismini taşıyan konserde Anadolu ezgileri dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. 
Türk Halk Müziği Korosu’nun çeşitli yörelerden derlenen eserleri seslendireceği konser, 3 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da ücretsiz olarak izlenebilecek.


5 Haziran Çarşamba günü ise yine Atatürk Kültür Merkezinde Türk sanat müziği konseri icra edilecek koronun Katılımcılara zengin repertuarı ve sanatçıların enerjisiyle müzikal bir serüvene taşıyacağı keyifli bir konser gecesi yaşatacakları tahmin ediliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tüm sanat severleri düzenlenecek konser etkinliğine davet ederek şu görüşlere yer verdi.  Kültürel konulardaki çalışmalarda Aksaray adına çıtayı daima daha yükseğe çıkartmayı hedefliyoruz. Kültürün ve sanatın var olduğu her alanda varız
Dinleyenlerin keyifli dakikalar yaşayacağı ve misafirlerimizin unutamayacakları bir gece yaşayacakları sanat dolu gecelere tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" diye konuştu.


Düzenlenecek etkinliğin şehrin kültür, sanat hayatına değer katarak müzikseverleri bir araya getireceği tahmin ediliyor. Tüm sanat severlerin davetli olduğu ve adeta müzik şöleninin yaşanacağı konser programlarının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10679,98%-0,82
  • DOLAR

    32,94% 0,16
  • EURO

    35,29% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,83% -0,42
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,05

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.